Vinedos y bodegas Vegalfaro – Valencia

IMG_6489

Om vingården
Vingården Vegalfaro har været i familien Valientes eje siden forrige århundrede. I 2011 overtog Rodolfo produktionen efter sin far. Rodolfo er en innovativ og nytænkende vinproducent og har opnået status som regionen Utiel-Requenas topproducent.
Der har aldrig været anvendt pesticider på vingårdens arealer, og jorden har derfor en naturlig mikrofauna.
Druerne til Caprasia vinene er dyrket i 700 meters højde i en ler- og kalkholdig stenet jord. Markerne ligger i det område, hvor fønikerne producerede vin i perioden omkring det 5. århundrede. “Caprasia” betyder “gedernes land”. http://www.vegalfaro.co

Vine fra Vegalfaro

Vinbeskrivelse Caprasia – Brut Nature Reserva

Leverandør

Rodolfo Vegalfaro

Land

Spanien

Område

Valencia

Domæne

Vegalfaro

Type

Cava – Brut Nature reserva

Årgang

2014

Drue

Udvalgt blend af Chardonnay og Macabeo

Dyrkning

Økologisk dyrkede druer

Smagsnoter

Tør og frisk cava med duft af hvide blomster og grøn frugt. Fine små integrerede bobler, der holder længe i glasset. Smag af modne æbler, pærer og citrusfrugt.

Alkohol

12 %
lagret på flaske i 18-22 måneder

Serveringsforslag

Velegnet til aperitif og fiskeretter. Serveringstemperatur 7 grader

Prop

Kork

Vinbeskrivelse Caprasia – Rosé

Leverandør

 

Rodolfo Vegalfaro

Land

Spanien

Område

Valencia

Domæne

Vegalfaro

Type

Rosévin

Årgang

2016

Drue

Bobal 55% og Merlot 45%

Dyrkning

Økologisk dyrkede druer

Smagsnoter

Aromatisk smag med noter af vilde jordbær og frisk frugt.

Alkohol

12 %

Serveringsforslag

Velegnet til tapasretter, paella og aperitif Serveringstemperatur 8 grader

Prop

Kork

Vinbeskrivelse Caprasia – Hvid

 

Leverandør

Rodolfo Vegalfaro

Land

Spanien

Område

Valencia

Domæne

Vegalfaro

Type

Hvidvin

Årgang

2016

Drue

Macabeo og Chardonnay

Dyrkning

Økologisk dyrkede druer

Smagsnoter

Aromatisk smag af tropisk frugt, diskret strøg af røg. En fyldig hvidvin med afrundet friskhed.

Alkohol

13 %
Vinen er fadlaget i tre måneder på nye fade

Serveringsforslag

Velegnet til fisk og skaldyr, tapas, kylling. Serverings-temperatur 8 grader

Prop

Kork

Vinbeskrivelse Caprasia – Rød

Leverandør

Rodolfo Vegalfaro

Land

Spanien

Område

Valencia

Domæne

Vegalfaro

Type

Rødvin

Årgang

2016

Drue

Bobal og Merlot

Dyrkning

Økologisk dyrkede druer

Smagsnoter

Smag af fyldig moden frugt, sveskeblommer, krydderier. Velafbalanceret syre

Alkohol

14 %
Vinen er fadlaget i tre måneder på nye fade

Serveringsforslag

Velegnet til tapas, lyst kød, lam og oksekød . Serverings-temperatur 16 grader

Prop

Kork

Endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s