Tre Julefrokostmenuer

Nr 1. Den klassiske

  • Hjemmelavede citronmarinerede sild med karrysalat
  • Fiskefilet med grov remoulade
  • Leverpostej med bacon og surt
  • Krydret julemedister med hjemmelavet rødkål
  • Julehamburgerryg med grønlangkål
  • Ris a’la mande med kirsebærsauce
  • Hjemmebagt brød og smør
  • Pris: 210 kr.
  • Mulighed for tilkøb af oste og salater

Nr. 2 Den store moderne

  • Hjemmelavede citronmarinerede sild med karrysalat
  • Hjemmelavede julekryddersild fra Korshøj
  • Hjemmerøget ørred
  • Sværdfisk med pesto
  • Hjemmelavet kalvesylte med hjemmerørt sennep
  • Vildsvinepate med røget paprika og ristet seranoskinke
  • Langtidsstegte andelår i ølsky
  • Korshøjs  julerødkål
  • Mandelkartofler
  • Grønkålssalat med æbler og valnødder
  • Ris a’la mande med kirsebærsauce – eller julechokoladekage med vaniljecremefraiche
  • Hjemmebagt brød og smør
  • Pris: 250 kr

Nr 3. Den avancerede

  • Hjemmelavede citronmarinerede sild med karrysalat.
  • Hjemmelavede julekryddersild fra Korshøj
  • Røget tun med mojo og balsamico creme
  • Marinerede rejer
  • Hjemmelavet kalvesylte med hjemmerørt sennep
  • Andebryst med appelsin og balsamicorødkål
  • Mandelkartofler
  • Mørbradbøf med svampe og hvedeøl
  • Grønkålssalat med appelsin, æbler og valnødder
  • Tre økologiske oste med syltede abrikoser
  • Ris a´la mande med kirsebærsovs eller julechokoladekage med vaniljecremefraiche
  • Hjemmebagt brød og smør
  • Pris: 305 kr.

Endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s