Fredagsretter

Fredagsmenu

Dagens ret  består af en hovedret med tilbehør. (Vegetarmad skal bestilles). Der medfølger altid frisk hjemmebagt brød.

Maden skal forudbestilles på sms tlf. 40752201 eller på mail lars@korshojkokken.dk, gerne torsdag eller fredag morgen, hvis man vil være sikker på at få noget med hjem. Maden hentes i butikkens åbningstid  fredag mellem 17 og 19  på Gl. Kongevej 35 i Engesvang.

Men hvis du vil holde helt fri, kan du spise maden varm på Bøllingsø Bryghus. Prisen er 135 kr (de 25 kr går til opdækning og opvask på Bryghuset). Husk at bestille på mail hos lars@korshojkokken.dk  eller sms 40752201.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kigge ind på tanken i vores butik efter mad eller ugens vin!

 

Fredag den 29. september

Kylling Asian style med thailandsk rød karrysauce og kokosmælk, sprøde grønsager, ris og hjemmebagt brød 110,-/135,-

Fredag d 6. okt.

Tapas surprise efter kokkens valg, lækker efterårssalat og masser af hjemmebagt brød 125,-/150,-

Fredag den 13. okt

Korshøjs sorte gryde med kartoffelmos, dagens salat og hjemmebagt brød. 110,-/135,-

Fredag den 20. okt

Stegt og røget spoleben med krydrede ovnkartofler, flødesauce, dagens salat og hjemmebagt brød. 110,-/135,-

Fredag den 27. okt

Langtidsstegt kalv med bagekartoffel og grønt. Hertil hjemmebagt brød. 110,- /135,- kr

Fredag den 3. nov. 

Paprikakylling med hvide kartofler, sprøde salater og surt. Selvfølgelig også hjemmebagt brød. 110,-/135,-

Fredag den 10. nov

Vildsvinepate/farsbrød med timiankrydrede ovnkartofler, syltede rødløg, svampesauce og salat. Hjemmebagt brød. 110,-/135,-

Reklamer

7 kommentarer på “Fredagsretter”

  1. Rikke Kirkegaard Jensen-Johansen
    maj 6, 2014 hos 9:04 am #

    Tusind tak for superlækre og varierede gourmet-fredagsretter, hvor kække salater og rustikt brød altid sætter prikken over i’et! 🙂
    Forårshilsen
    /Rikke Kirkegaard

  2. Felix
    september 18, 2015 hos 7:33 pm #

    Tak for noget dejligt mad! Simpel, rigeligt og velsmagende!

  3. Sigrid
    januar 1, 2016 hos 6:35 pm #

    Tusinde tak for uovertruffen Nytårsmenu. Vi nød hver en mundfuld 🙂

  4. Margit Schmidt
    januar 18, 2016 hos 7:57 am #

    Super dejlig asiatisk kylling med salat ris og brød. Er det muligt at få opskriften på salaten fra i fredags?

    • januar 18, 2016 hos 8:01 am #

      Bulgur, forårsløg, spidskål, bladselleri, knoldselleri, agurk, ristede solsikkekerner med dressing af olivenolie og æbleeddike plus krydderier

  5. Erna Grandt
    oktober 1, 2016 hos 3:17 pm #

    Hej Lars
    Jeg vil høre om vi kan nå at melde os to stk. Til spisningen på fredag i bryghuset?
    Mvh. Erna Grandt

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s