Festmenu – den klassiske

Forret

Tarteletter med høns i asparges

Hovedret

Gammeldags oksesteg med rødvinssovs

Hvide kartofler

Marinerede grøntsager (blomkål, rød peber, grønne bønner, gulerødder, rødløg i sur/sød marinade)

Grøn salat med “mormordressing”

Dessert

Nougatis, brownie og bær

Pris 275,-

Reklamer

One Comment på “Festmenu – den klassiske”

  1. januar 17, 2016 hos 9:16 am #

    Alle dine spørgsmål kan bedst besvares af Jesper på 40752201. Kig evt på tapaslisten også. Hilsen Birthe på web

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s