Buffet til fester

 

Menuen kan rettes til efter dine personlige ønsker

Forret portionsanrettet:

Rødspætterulle med krydret laksefars,

chili/lime marinerede rejer

og røget sværdfisk

på salatbund med urtecremefraiche

Mellemret portionsanrettet:

Ovnbagt fyldt rød peber med hel spelt, champignons, springløg, hvidløg og gorgonzolasauce.

Serveret med marinerede bønner.

Hovedret på buffet:

Lammeculotte stegt med citron, hvidløg og rosmarin

Marineret stegt kyllingebryst serveret med forskellige salattyper med pinjekerner og oliven

Kartoffelsalat med urtecreme og blå druer

Salat af bagte grøntsager med balsamico-dressing

Dessert på buffet:

Islagkage og friske frugter i italiensk champagne

Pris 380,- kr. pr kuvert v/ min 25 personer

 

Endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s