Buffet – spansk inspireret

Forret – portionsanrettet

Kartoffeltapas med feta, tørret pølse og rucola.

Bruschetta med tomat og hvidløg

Lufttørret skinke med tomatpesto

Hummus

Oliventapenade og mojo

Hovedret på buffet eller fad

Helstegt oksehøjreb stegt med friske krydderurter

Ølmarineret nakkesteg med hvidløg og rosmarin

Bagte aubergine med citronskal og hvidløg

Kvarte fyldte peberfrugter med svampe, fennikel, spelt i cremet gorgonzolasauce

Ovnbagte  kartofler og rodfrugter med oliven og balsamico

Bønnesalat med rødløg, marinerede oliven, sherrytomater og hvidløgsdressing

Brød fra egen ovn

Dessert

Hjemmelavet islagkage med vanilje/mokka og valnøddeis

Friske frugter i lime

Pris 395 kr. pr kuvert v/ min 25 personer

Endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s