Bryllupsmenuer

Bryllupsmenu 1

Forret portionsanrettet:

  • – Rødspætterulle med laksefars, lime/akaciehonning
  • – Marinerede rejer på salatbund med urtecremefraiche og ”italiensk” flutes.

Hovedret på buffet:

  • Kalvefilet med friske krydderurter og krydret skysauce.
  • Halve farserede vagtler m/ kalv og svampefars stegt i Riesling og fløde
  • Ovnstegte krydrede kartofler.
  • Sauterede grøntsager -sukkerærter, gulerod, rød peber, skalotteløg, squash, hvidløg.
  • Forskellige salattyper med årstidens frugt og chilliristede mandler, citron og honning dressing

Dessert:

  • Bryllupsislagkage: vanilje, pistacie, portvinsmakronmasse, mandel/chokoladestykker.
  • Frisk frugt i Asti Spumante

Pris 400,- kr. pr kuvert v/min 25 personer

 Bryllupsmenu 2

Forret portionsanrettet

  • – Spanske kartoffeltapas
  • – Seranoskinkeruller
  • – Rejer i ingefær og pesto
  • – Oliventapenade
  • – Melonsalat

Hovedret

  • Dansk oksemørbrad, marineret med friske krydderurter
  • Små nye kartofler og kraftig krydret sauce
  • Sauterede grønsager: Squash, springløg, sukkerærter, løg, hvidløg peber etc.
  • Salat med langtidsbagte cherrytomater, sødekartofler, rucola og pinjekerner

Dessert

  • Bryllupsislagkage: vaniljeis, hindbæris, portvinsmakronmasse, is m/chokoladestykker.
  • Frisk frugt i Asti Spumante.

Pris 400,- kr. pr kuvert v/min 25 personer

 

 

 

Reklamer

Endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s