Vinbeskrivelse Caprasia – Brut Nature Reserva
Leverandør
|
Rodolfo Vegalfaro |
Land |
Spanien |
Område |
Valencia |
Domæne |
Vegalfaro |
Type |
Cava – Brut Nature reserva |
Årgang |
2014 |
Drue |
Udvalgt blend af Chardonnay og Macabeo |
Dyrkning |
Økologisk dyrkede druer |
Smagsnoter |
Tør og frisk cava med duft af hvide blomster og grøn frugt. Fine små integrerede bobler, der holder længe i glasset. Smag af modne æbler, pærer og citrusfrugt. |
Alkohol |
12 % |
Serveringsforslag |
Velegnet til aperitif og fiskeretter. Serveringstemperatur 7 grader |
Prop |
Kork |
Om vingården
Vingården Vegalfaro har været i familien Valientes eje siden forrige århundrede. I 2011 overtog Rodolfo produk>onen e?er sin far. Rodolfo er en innova>v og nytænkende vinproducent og har opnået status som regionen U>el-Requenas topproducent.
Der har aldrig været anvendt pes>cider på vingårdens arealer, og jorden har derfor en naturlig mikrofauna.
Druerne >l Caprasia vinene er dyrket i 700 meters højde i en ler- og kalkholdig stenet jord. Markerne ligger i det område, hvor fønikerne producerede vin i perioden omkring det 5. århundrede. “Caprasia” betyder “gedernes land”. http://www.vegalfaro.com