Cava – Brut Nature Reserva

Vinbeskrivelse Caprasia – Brut Nature Reserva

 

Leverandør

 

Rodolfo Vegalfaro

Land

Spanien

Område

Valencia

Domæne

Vegalfaro

Type

Cava – Brut Nature reserva

Årgang

2014

Drue

Udvalgt blend af Chardonnay og Macabeo

Dyrkning

Økologisk dyrkede druer

Smagsnoter

Tør og frisk cava med duft af hvide blomster og grøn frugt. Fine små integrerede bobler, der holder længe i glasset. Smag af modne æbler, pærer og citrusfrugt.

Alkohol

12 %
lagret på flaske i 18-22 måneder

Serveringsforslag

Velegnet til aperitif og fiskeretter. Serveringstemperatur 7 grader

Prop

Kork

Om vingården

Vingården Vegalfaro har været i familien Valientes eje siden forrige århundrede. I 2011 overtog Rodolfo produk>onen e?er sin far. Rodolfo er en innova>v og nytænkende vinproducent og har opnået status som regionen U>el-Requenas topproducent.

Der har aldrig været anvendt pes>cider på vingårdens arealer, og jorden har derfor en naturlig mikrofauna.
Druerne >l Caprasia vinene er dyrket i 700 meters højde i en ler- og kalkholdig stenet jord. Markerne ligger i det område, hvor fønikerne producerede vin i perioden omkring det 5. århundrede. “Caprasia” betyder “gedernes land”. http://www.vegalfaro.com